Bedrijfs uitjes

slider3

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje draagt bij aan een prettige en hechte bedrijfscultuur. Hoe leren mensen elkaar buiten de werkomgeving kennen en hoe ontspannen zij samen? Hoe wordt de motivatie van uw personeel weer optimaal en vergroot u tevens het werkplezier en teambuilding? TEAM OUT speelt hier professioneel op in met leuke bedrijfsuitjes. Onze ervaring staat garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Onze bedrijfsuitjes zijn zéér compleet met alles tot in de puntjes verzorgd, desgewenst inclusief busvervoer en hotelovernachting.

Sportief, muzikaal, cultureel of avontuurlijk, TEAM OUT organiseert het allemaal! Van een stedentrip tot een survival, bij ons kunt u altijd terecht voor een bedrijfsuitje in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Valkenburg, Delft en Zoetermeer. TEAM OUT biedt u de mogelijkheid om verschillende steden van Nederland te ontdekken op een spectaculaire wijze!

Bedrijfsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje naar Amsterdam heeft veel te bieden. Beroemd zijn de 165 romantische grachten met de 1281 bruggen, de ruim 600.000 fietsen, het nachtleven en de bloemenmarkt. Maar daarnaast kent de stad nog vele andere bezienswaardigheden voor een bedrijfsuitje zoals Madamme Tussaud, Holland Experience, Gassan Diamonds, de Wallen, Boom Chicago, Het Leidseplein, Het Rembrandtplein, de uitstekende winkelmogelijkheden en uiteenlopende tentoonstellingen in 50 musea.

Elke dag heeft u de keuze uit vele concerten en theatervoorstellingen. Een bedrijfsuitje naar onze hoofdstad slaagt gegarandeerd want Amsterdam hééft ‘t!!!

 

Bedrijfsuitje Rotterdam

Rotterdam is de grootste havenstad van Europa. U kunt een bedrijfsuitje samenstellen met o.a. varen door de imponerende havens en een bezoek brengen aan de Euromast.

Rotterdam heeft tal van bezienswaardig-heden voor uw bedrijfsuitje: De Kuip, de Chinaboat, de Kop van Zuid, de Erasmusbrug, het Luxor theater, Diergaarde Blijdorp.

Evenementen organisatiebureau TEAM OUT biedt u dit allemaal aan in een bedrijfsuitje op spectaculaire wijze.

Klik voor een uitgebreid overzicht van onze arrangementen in Rotterdam op:www.rotterdam-team.nl

 

Bedrijfsuitje Den Haag

Den Haag is een stad met een rijke historie en veel pracht en paal. Tijdens uw bedrijfsuitje kunt u varen door de mooie grachten of een bezoek brengen aan het Binnenhof. Den haag heeft u zeer veel te bieden. Het Plein, de Tweede Kamer, de Gevangenpoort, Paleis Noordeinde, Crazy Piano’s, het Omniversum en Madurodam zijn enkele van de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw bedrijfsuitje.

Klik voor een uitgebreid overzicht van onze arrangementen in Den Haag op:www.denhaag-team.nl

 

Bedrijfsuitje Utrecht

Utrecht is het hart van Nederland, oude stad, studentenstad, winkelstad, eten aan de werf, boeiende musea, fraaie nieuwbouw.
U kunt tijdens uw bedrijfsuitje varen door de mooie grachten of een bezoek brengen aan de Dom.

Utrecht heeft u veel te bieden: het Werftheater, kasteel OUDAEN, het spoormuseum en dierenpark Amersfoort zijn enkele van de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw bedrijfsuitje.

Klik voor een uitgebreid overzicht van onze arrangementen in Utrecht op: www.utrecht-team.nl

 

Bedrijfsuitje Utrecht

Utrecht is het hart van Nederland, oude stad, studentenstad, winkelstad, eten aan de werf, boeiende musea, fraaie nieuwbouw.
U kunt tijdens uw bedrijfsuitje varen door de mooie grachten of een bezoek brengen aan de Dom.

Utrecht heeft u veel te bieden: het Werftheater, kasteel OUDAEN, het spoormuseum en dierenpark Amersfoort zijn enkele van de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw bedrijfsuitje.

Klik voor een uitgebreid overzicht van onze arrangementen in Utrecht op: www.utrecht-team.nl

Bedrijfsuitje Delft

Iedereen die Delft de stadsnaam Delft hoort denkt aan de schilderkunst en Delfts Blauw. Delft is een historische stad die veel te bieden heeft.

TEAM OUT biedt u een ontdekkingstocht door het historische Delft. Een rondvaart door de oude grachten waarbij u de stad op een boeiende wijze zal beleven. Maar het kan ook anders, met de Polaroid Action bijvoorbeeld.

De Polaroid Action is Een amusant spelprogramma waarbij u in groepen van 10 tot 15 personen door Delft wandelt terwijl u zo mooi of ludiek mogelijke foto’s maakt. Spelenderwijs komt u zo langs de fraaiste plekjes van Delft. Tijdens het diner bepaalt een jury welke groep de leukste of origineelste foto’s heeft gemaakt en de prijs wint.

Delft is een bruisende stad waar u zich gegarandeerd zult vermaken. Klik voor een uitgebreid overzicht van onze arrangementen in Delft op :
www.delft-team.nl

 

Bedrijfsuitje Valkenburg

Bent u op zoek naar een actief en enerverend bedrijfsuitje? Valkenburg biedt het u. Wat dacht u ervan om te gaan rodelen bij de Wilhelminatoren of met hoge snelheid te mountainbiken door de grotten van Sibberhoeve?

Valkenburg is een gerenommeerd vakantieoord met een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden. Het Valkenburg team van Team Out heeft van de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die Valkenburg biedt een aantal interessante dag- en mini-arrangementen samengesteld.

Klik voor een uitgebreid overzicht van onze arrangementen in Valkenburg op:
www.valkenburg-team.nl

Contact

Bezoek- en postadres hoofdkantoor
Laan van Waalhaven 307-309
2497GL Den Haag
Tel: 070-7567500
Email: info@teamout.nl

Telefoonnummers:

Den Haag : 070-7567500
Rotterdam: 010-8917233
Delft: 015-7111107
Amsterdam: 020-2629871
Utrecht: 030-6354062
Valkenburg: 043-2010353